Sorting
Source
Katalog zbiorów
(3)
Form of Work
Książki
(3)
Literatura faktu, eseje, publicystyka
(1)
Poradniki i przewodniki
(1)
Publikacje popularnonaukowe
(1)
Status
available
(3)
Branch
Filia Nova
(1)
Dział Naukowy
(2)
Author
Johnson Nathanael
(1)
Kotarski Bartłomiej Marcin
(1)
Kunkel Erin
(1)
Markiewicz Kinga
(1)
Oślizło Ryszard
(1)
Shockey Christopher
(1)
Shockey Kirsten K
(1)
Sokolovska Lena
(1)
Tylaite Migle
(1)
Vyšniauskiene Jovita
(1)
Year
2010 - 2019
(3)
Time Period of Creation
2001-
(2)
Country
Poland
(3)
Language
Polish
(3)
Subject
Fermentacja
(1)
Kiszenie żywności
(1)
Kosmetyki naturalne i organiczne
(1)
Miasta
(1)
Przyroda
(1)
Rośliny
(1)
Zwierzęta
(1)
Genre/Form
Poradnik
(2)
Książka kucharska
(1)
Domain
Biologia
(1)
Kulinaria
(1)
Medycyna i zdrowie
(1)
Ochrona środowiska
(1)
Styl życia, moda i uroda
(1)
3 results Filter
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Filia Nova
There are copies available to loan: sygn. 581.9 (1 egz.)
Book
In basket
Tytuł oryginału: Fermented vegetables, 2014.
Oto kompletny podręcznik kulinarny dla każdego, kto chciałby rozpocząć przygodę z fermentacją. Znajdziesz w nim ponad 120 przepisów na fermentację aż 64 różnych warzyw i ziół, a także podstawy wyposażenia kuchni oraz metod konserwowania żywności. Zostań mistrzem kimchi, kiszonej kapusty oraz pikli i poszerzaj swój repertuar o kolejne pyszności, którymi zaskoczysz wszystkich, takie jak złote buraki z curry czy kiszone paluszki marchewkowe. Nie musisz zastawiać całej kuchni słoikami - dzięki tym prostym i zróżnicowanym przepisom możesz wykonać mniejsze porcje i cieszyć się kolejnymi kuchennymi eksperymentami. Dzięki tej książce poznasz również: - podstawy procesów fermentacji, - rodzaje niezbędnych naczyń, które powinny się znaleźć w twojej kuchni, - problemy, jakie możesz napotkać, - przepisy na fermentowane śniadania, lunche, koktajle, a nawet… desery! Zostań mistrzem kiszonek i fermentacji!
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Dział Naukowy
There are copies available to loan: sygn. 641.55/.56 (1 egz.)
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again