Fermentacja
Sortowanie
Źródło opisu
Katalog księgozbioru
(3)
Forma i typ
Książki
(3)
Poradniki i przewodniki
(1)
Proza
(1)
Publikacje dydaktyczne
(1)
Publikacje fachowe
(1)
Dostępność
dostępne
(3)
wypożyczone
(1)
Placówka
Wypożyczalnia dla Dzieci
(1)
Filia Nova
(1)
Dział Naukowy
(2)
Autor
Bednarek Justyna (1970- )
(1)
Błaszczyk Mieczysław K
(1)
Dobrowolska Marzenna
(1)
Goryluk-Salmonowicz Agata
(1)
Kotarski Bartłomiej Marcin
(1)
Kunkel Erin
(1)
Shockey Christopher
(1)
Shockey Kirsten K
(1)
Rok wydania
2020 - 2024
(1)
2010 - 2019
(2)
Okres powstania dzieła
2001-
(3)
Kraj wydania
Polska
(3)
Język
polski
(3)
Odbiorca
0-5 lat
(1)
6-8 lat
(1)
Dzieci
(1)
Studenci
(1)
Przynależność kulturowa
Literatura polska
(1)
Temat
Powieść polska
(3720)
Powieść amerykańska
(2648)
Kobieta
(1853)
Powieść angielska
(1575)
Polska
(1086)
Fermentacja
(-)
Literatura młodzieżowa polska
(1042)
Rodzina
(1030)
Literatura dziecięca polska
(968)
Literatura polska
(914)
Przyjaźń
(837)
Tajemnica
(822)
Poezja polska
(811)
Miłość
(796)
Śledztwo i dochodzenie
(570)
Relacje międzyludzkie
(547)
Powieść francuska
(546)
Zabójstwo
(520)
Opowiadanie polskie
(503)
Powieść obyczajowa
(487)
Policjanci
(481)
II wojna światowa (1939-1945)
(473)
Powieść młodzieżowa polska
(462)
Dziecko
(419)
Rodzeństwo
(403)
Sekrety rodzinne
(389)
Pamiętniki polskie
(377)
Wojna 1939-1945 r.
(373)
Dzieci
(365)
Urząd Miejski (Police)
(365)
Małżeństwo
(364)
Literatura
(330)
Zwierzęta
(325)
Powieść niemiecka
(324)
Opowiadanie dziecięce polskie
(323)
Osoby zaginione
(321)
Dramat polski
(319)
Powieść rosyjska
(316)
Trudne sytuacje życiowe
(311)
Powieść młodzieżowa angielska
(308)
Nastolatki
(306)
Żydzi
(300)
Powieść młodzieżowa amerykańska
(295)
Powieść historyczna
(292)
Grupa Azoty
(288)
Język polski
(285)
Pomorze Zachodnie
(285)
Wychowanie w rodzinie
(281)
Uczucia
(278)
Powieść przygodowa
(277)
Police
(276)
Historia
(254)
Wybory życiowe
(253)
Wojsko
(250)
Magia
(247)
Psychologia
(243)
Wychowanie
(243)
Szczecin (woj. zachodniopomorskie)
(242)
Boże Narodzenie
(241)
Przestępczość zorganizowana
(238)
Dziewczęta
(237)
Młodzież
(236)
Uczniowie
(235)
Dziennikarze
(225)
Relacja romantyczna
(225)
Matki i córki
(218)
Matematyka
(216)
Pedagogika
(212)
Poszukiwania zaginionych
(210)
Literatura młodzieżowa amerykańska
(203)
Życie codzienne
(202)
Seryjni zabójcy
(201)
Literatura młodzieżowa angielska
(198)
Uprowadzenie
(197)
Nauczanie
(195)
Wakacje
(188)
Zemsta
(187)
Chemik Police
(186)
Nauczyciele
(185)
Filozofia
(184)
Siatkówka (sport)
(178)
Kultura
(177)
Poezja dziecięca polska
(175)
Ludzie a zwierzęta
(173)
Prywatni detektywi
(173)
Opowiadanie dziecięce angielskie
(168)
Publicystyka polska
(168)
Przedsiębiorstwo
(166)
Opowiadanie dziecięce amerykańskie
(164)
Fizyka
(163)
Diakun, Władysław (1949- )
(162)
Arystokracja
(161)
Literatura dziecięca angielska
(161)
Reportaż polski
(160)
Literatura dziecięca
(153)
Władcy
(153)
Polacy za granicą
(151)
Powieść biograficzna
(151)
Socjologia
(151)
Psychoterapia
(150)
Encyklopedia
(148)
Gatunek
Książka kucharska
(1)
Literatura dziecięca
(1)
Opowiadania i nowele
(1)
Podręcznik
(1)
Poradnik
(1)
Dziedzina i ujęcie
Biologia
(1)
Inżynieria i technika
(1)
Kulinaria
(1)
3 wyniki Filtruj
Książka
W koszyku
(Czytam sobie : nauka. Poziom 2, Składam Zdania)
(Edukacyjny Egmont)
(Czytam Sobie)
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia dla Dzieci
Wszystkie egzemplarze są obecnie wypożyczone: sygn. N I (1 egz.)
Filia Nova
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. N I (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Dział Naukowy
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 663.1 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Tytuł oryginału: Fermented vegetables, 2014.
Oto kompletny podręcznik kulinarny dla każdego, kto chciałby rozpocząć przygodę z fermentacją. Znajdziesz w nim ponad 120 przepisów na fermentację aż 64 różnych warzyw i ziół, a także podstawy wyposażenia kuchni oraz metod konserwowania żywności. Zostań mistrzem kimchi, kiszonej kapusty oraz pikli i poszerzaj swój repertuar o kolejne pyszności, którymi zaskoczysz wszystkich, takie jak złote buraki z curry czy kiszone paluszki marchewkowe. Nie musisz zastawiać całej kuchni słoikami - dzięki tym prostym i zróżnicowanym przepisom możesz wykonać mniejsze porcje i cieszyć się kolejnymi kuchennymi eksperymentami. Dzięki tej książce poznasz również: - podstawy procesów fermentacji, - rodzaje niezbędnych naczyń, które powinny się znaleźć w twojej kuchni, - problemy, jakie możesz napotkać, - przepisy na fermentowane śniadania, lunche, koktajle, a nawet… desery! Zostań mistrzem kiszonek i fermentacji!
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Dział Naukowy
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 641.55/.56 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej